love isn't about loving the PERFECT person, it's about loving the UNPERFECT person PERFECTLY <3

Saturday, December 3, 2011

lil sis :(

| |

having a sis is lyke a nightmare come true!
such a ****
huh!
when some asking,, how many sis did u have?
i have two..
they laugh n say..only two?
yes! only that two kids who make me suffer everyday!
shit!
they always make me angry!
hih!
da la aku ni tak suke budak!
dorang buad lagy perangai tahik mcm tuh!
yang si ayah ibu..always support them!
huh!
dunno lhaa..having sis is lyke hell!
H.E.L.L
haish!
kalau ade adeq yang boley paham takpe ah..ni adeq cam taik je..
hari2 gadoh..
bile gadoh mak bapak campor..
si kakaq yang *innocent ni gak yang kene..
haish!
jarak umo gak yang buad kami ta serasi..
aku form3,
adeq aku..drjah6,drjah3..
ta matured whoa!
ngn budak form 1 aku ta campor..
ni nk campor ngn dorang..sorry bhai!
kalau korang adeq yang baeq takpe gak!
fer both of them,
please...i'm beging!
behave n change urself kalau na suh aku syang korang!

0 comments:

go-top

About Me

My photo
erm,, not much n least.. fifteen single:P REALLY HATE UNPROFESSIONAL FOLLOWERS:) ape yang ade dalam blog neh,, panas dari lubuk jiwa raga bakul sy sendiri so,,jangan ciplak! behave urself <3

tuan tanah

tuan tanah

cikk unpurfect
gua syg dye.. lu nak dy? lu kasi gua mati dulu la!

Proud to be

Proud to be
scippianz

this crew <3

shout out loud :)

bestie

bestie
cikk fafa

bff fer lyfe

bff fer lyfe
kamee

heartbeat

heartbeat
meera

sunshine

sunshine
thirah

cinta haty

cinta haty
putput

budak-budak comel :)

Powered by Blogger.
 
 

perfectly unperfect | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top