love isn't about loving the PERFECT person, it's about loving the UNPERFECT person PERFECTLY <3

Monday, December 19, 2011

boyfie

| |

hurm, last nyte ade la mamat tak malu ni enn, haha
text aku..
mamt nih name shahril,
aku kenal dye, lame dah.. bulan 3 lagy.. haha
sebaya, mrsm jeli..
hoho oke.
aku kawn la ngn dye enn,, smalam suddenly this pak cik text,
s: eii mak cikk! kau dah tido ke?
a: tak lagy la datuk.. apsal?
s: haha :) datuk kau bagy aku ehh?
a: padan lah ngn kau tuhh..
s: haha8.. kau tahu tak.. first tyme kau buad aku gelak canni..
a: oo..eh? tak perasan pulak..
s: hurm, aku ade something nk ckp kat kau ni,, lame dah act..
a: ape? esok hari isnin?
s: kau ni, tak habes2 sakat aku.. dah2.. mood serius..:|
a: hoho.. oke2 ape?
s: aku suka kat kau. lame dah..
a: oh, bla agy? mcm trlalu lama je..haha
s: kau ni, jnganlah aku serius ni, kita brcakap tntang prkara serius kan..
a: oke2. proceed 
s: dah lama.. engat tak tyme kita trserempak kat kb hari tuh..
a: ohh,, aku engat.. tyme tu ke?
s: yup, dat tyme..
a: hurm, apsal eh?
s: entah..
a: kau kan da ade makwe..kau ni..
s: aku da clash ngn dy..
a: really?
s: yup.. 
a: then?
s: malam ni, by the the witness of everything in ur ro0m n my ro0m, aku nk kau jady aku punya..
a: huh?
s: ya, habes takkan lah nk ajak parents kau jady saksi kot..
a: haha :) oke2..
s: so, will u be mine darl?
a: hurm,, xtahu la..haha
s: hurm aku tak paksa..
afta 15 minit brfikir dan bergolek..
a: oke lah.. tapy aku tak suka dkecewakan..
s: never!
a: u love me?
s: always..
a: okela.. kredit low lah..
s: oke.. hurm,, tido baek2.. tc.. i love you..
a: err,, bye!

act, aku tak tahu aku serius ke tak,, hurm,, kalau dy maen2,aku oke je..
maybe aku tak bagy 100% komitmen lah fer this relationship,
maybe 20%
tapy bila da kapel, syg tu ade lah.. lgypon kenal da lame enn,,
hurm :(
 

0 comments:

go-top

About Me

My photo
erm,, not much n least.. fifteen single:P REALLY HATE UNPROFESSIONAL FOLLOWERS:) ape yang ade dalam blog neh,, panas dari lubuk jiwa raga bakul sy sendiri so,,jangan ciplak! behave urself <3

tuan tanah

tuan tanah

cikk unpurfect
gua syg dye.. lu nak dy? lu kasi gua mati dulu la!

Proud to be

Proud to be
scippianz

this crew <3

shout out loud :)

bestie

bestie
cikk fafa

bff fer lyfe

bff fer lyfe
kamee

heartbeat

heartbeat
meera

sunshine

sunshine
thirah

cinta haty

cinta haty
putput

budak-budak comel :)

Powered by Blogger.
 
 

perfectly unperfect | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top