love isn't about loving the PERFECT person, it's about loving the UNPERFECT person PERFECTLY <3

Saturday, December 10, 2011

kau

| |

aku bukan bency kau la kawan, tapy aku tak nak kau text aku fer da tyme being.bukan slama2nya, aku perlu some tyme ntok trima kau baleq..
kau hurt aku, aku tak rety na tacing2 lame2 act, tapy fer dis tyme, lame kot. kau kene saba siket..bukan aku tanak rep kau punya text, tpy haty aku lebih cepat menolak.aku ada ego aku sndiri.
kau kene usaha lebih kawan...
aku pon ta tahu smpai bila kau kene usaha..tapy tu lah..padahnya kau hurt aku..
yes! mmg aku tak rety nk serious,tpy bila dah serious, aku tak pndai nk handle bnda neh..
:(

0 comments:

go-top

About Me

My photo
erm,, not much n least.. fifteen single:P REALLY HATE UNPROFESSIONAL FOLLOWERS:) ape yang ade dalam blog neh,, panas dari lubuk jiwa raga bakul sy sendiri so,,jangan ciplak! behave urself <3

tuan tanah

tuan tanah

cikk unpurfect
gua syg dye.. lu nak dy? lu kasi gua mati dulu la!

Proud to be

Proud to be
scippianz

this crew <3

shout out loud :)

bestie

bestie
cikk fafa

bff fer lyfe

bff fer lyfe
kamee

heartbeat

heartbeat
meera

sunshine

sunshine
thirah

cinta haty

cinta haty
putput

budak-budak comel :)

Powered by Blogger.
 
 

perfectly unperfect | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top