love isn't about loving the PERFECT person, it's about loving the UNPERFECT person PERFECTLY <3

Friday, March 16, 2012

err, sorry!

| | 0 comments

em,, doesn't mean to hurt u, haha
macm terasa ngn awk punya post.. but frankly speaking, that post bukan untok awk! siyesly. oke.. i knoe u're not the old one. but, truely, i'm sorry. yess, i'm sorry.. 
that post was not fer you!

*speechless
last: nur haida, jaga aina fazlina baik2..
ckp kat dia, aku mintak maaf.. love her because she deserved it..
haha..aku tahu aku takde hak nk ckp macm ni, tapi tu lah apa yang aku nk mg tahu
err,, sorry!

thanx fer lending ur eyes

Read more...

Tuesday, March 13, 2012

budak

| | 0 comments

haha :D tadikk kat rumah sepupu aku.. tgah ramai2 nih,, tgah pihak pngantin pompuan datang nihh..
tgah aku kalut2 amek gamba nihh,, tiba2 rasa ade org tarik2 baju..aihh! anak sapa pulak nihh.. 
silap org ke hape..
aduss! tgok2 budak laki.. comell je.
dia buat muka sememeh kat aku..aku ni. dah pehal budak ni.. tak jumpa cari mak ke?
aku pon bertinggung lah.. tanya..
"apesal syg? ta jumpa cari mak ke?"
budak tu geleng..aku haih! bisu ape budak nihh.. haha.. dia then tunjuk2 kat aku punya cam.. eh? apesal pulak..
aku pon buat andaian.. budak ni nk amek gamba ke? aku ckp..
"oke, duduk situ diam2..akak amek gamba eh?"
tahu dia buat ape? dia senyum! buat muka seposen..hadoii.. budak ni nk jadi model ke hape..
haha lepas amek gamba ckp2 ngn dia
tanya nama ape? dia ckp..
aus.. aku ni? ape? aus..
aku: firdaus?
dia angguk.. alalala comel je..
haha.. tanye lgi.. berapa umo?
dia tunjuk tangan ..ahaha
keciknya lime tahun
adoii! sedang2 bercakap tuhh.. abg dia datang!
"ehem2..nk amek adeq boleh?"
aku pon macm..haa? oh.. oke2..

oke,, tak mo cite dah afta that.. sbb dah tak de pape dah jadikk..

::budakk tuhh::





haha.. gamba abg dia? takde2

thanx fer lending ur eyes

Read more...

frankly speaking

| | 0 comments

oke, frankly speaking, yes.
my mom tahu pasal aku n MR.C
and u knoe what? after all had happened, she knoe everything and always be with me everytime when i fell need someone..
yupp. i doesn't even regreted after all.. my mother is a very understanding person.. i love her damn very much..
she had supported me lot from back.. after everything yang happen, she always nampak aku sedeh..haha
act, tak sdeh pon, lebih kpd terkilan after dapat tahu yang MR.C syagkan org lain even when we are in relation. haha
so stupid.. he didn't knoe the main reason i'm mad at him.. and aku tak bercadang pon nak bgytahu dy..
apa yang aku tahu..aku dah tak boleh nk sygkan dy mcm sbelom neh.. sorry. tapi walau apa pon.. dy yang terakhir.. tu je aku tahu.. aku taknak dah ade hubungn apa2 ngn sape2.. sbb seperti yg aku ckp kat anas: aku tak reti nk syg orang.. sbb tu kejap je aku dlm hubungan.haha
anas col, tny khabar.. aku ckp okey je.. dy tny pasal MR.C, aku ckp dah takde ape2..haha
jujur aku ckp. aku kagum dengan anas dy setia gile dgn dia punya awek. even da berapa kali terluka..haha
umi ckp tadi masa otw nk pegi rumah sepupu aku..

"tak payah lah harapkan dia..awak akan jumpa ramai orang lagi.kawan je dulu, jangan mngharapkan hubungan yang tak nyata dan tak tahu mana hala.. sebb saket kalau hubungan tuh tak ke mana.."

aku diam je bagi ruang untuk umi ckp lagi.

"kalau umi ade tmpat awak, umi dah tinggalkan dia jauh, bnyak lagi yang umi kene kejar.. bukannya dia sorang..awak pikei2 lah.. umi ckp je.. umi takde hak dalam hidup awak..awak yang buat keputusan.. umi hanya nasihat"

serentak itu. aku rasa mcm nk nages.. tapi aku tahan je.. and now aku nk ckp..aku dah tak kesah apa kau nk buat lepas nihh,, sbb dengan rasmi nya, aku lepaskan kau and aku dah tanak ade dalam hidop kau..oke?
err,, kau kawan aku..

gtg

thanx fer lending ur eyes

Read more...

Sunday, March 11, 2012

bongek!

| | 0 comments

haha.. baik dohh aku neh letok tajuk bongek. buke babi dan seangkatan dengannya..
aduss! mg sero hebakk ko tino? haih! aku engat ko habih doh hal aku ngey mum!
dok lgy ruponyoh? mati lah mg taekk!
aku beci tgokk mg! bo lah hidop.. tlg kalu lepah ni jupo aku jnge tegor buleh? aku meluat tgok mg!
aku beci mg! bo lah mari kat aku nyoh!
aku beci! takpolah malah doh aku maroh2..pasa kito nk exam TAHON DEPEI. haha
takpo *buke tahon ni kae?*
bodo!!!

thanx fer lending ur eyes

Read more...

Saturday, March 10, 2012

nok oyakk nehh

| | 0 comments

sepp mum.. batchmates Sekalian alam..
tak smestinya org yang baik ngn kita.. tak mengumpat kita kat belakang kan? plus2, SENIOR!
oke?
depe sepp mumm abih teii baekk.. kcek suko2 gapo.. tapi belakei.. po taekk..
ado eminents tnyo :
erm,, f4 baloh ko ngey formfive?
aku tok hau nk jwb gano? aku oyak bukan kesemua lah.. certain..
then dy ckp: beware lah.. sbb ade formfive ckp: dah takde seniority kat sekolah tuhh.. f4 layan formfive macm KAWAN!
aku tahu sape formfive tuhh,, malas nk sebut nama.. than eminents tuhh ckp depan muka dy..la, buke batch awk dulu pom gtu kae? so. wak gapo nk pertikaikan gapo hk terjadi loneh? 
bndo nehh lamo dohh,, spatotnya.. sep awk mikei sbelom buad gitu ko sep oe tahon lepah..

aku pom mace.. eii,, nate tino gilo babi.. depe kito baek doe..
blakei gakk.. aish! gini dihh.. ngadu2 gapo.. po berukkk! nate gilo!
meme aku beci la ore ginehh,, ni hk aku tahu..hok aku n kito tok tahu?
bnyok lagi la weii

thanx fer lending ur eyes

Read more...

kau

| | 0 comments

kau bajett ape sial? kau bajet aku datang kat kau baleq ke?
sorry! sorry! n sorry!
aku milik org dan aku syg org yang aku miliki..
paham tak? kalau kau engat aku buat baek ngn kau sbb aku nk kau baleq, kau silap. sorry..
bukan aku cari kau. kau cari aku. oke? aku tak kesah kau nk cari aku what so ever,,
 tapi tolong jngn putar belitkan fakta yang mngatakan aku yang terhegeh2..
tolong! aku tersangatlah tak suka. 
benda neh tak spatotnya jadikk canni kau tahu?
kau bahagia dah kan? so, tolonglah jngn kata yang bukan2 kat aku..aku siyesly tak suka..
bukan aku tak suka kau datang kat aku stoly moly ngn aku.. tapi aku tak suka bila kau dah oke baleq.. kau ckp aku terhegeh2.. aku pon ade perasaan jugak lah bhai! oke? aku tersgatlah kecewa ngn kau!
#kbye!

thanx fer lending ur eyes

Read more...

Saturday, January 28, 2012

pakk cik

| | 0 comments

haha :) pak cikk! 
awakk bce sy punya post? malumalu
haih! tak sangka la pulak sy ade stalker yang setia..
hahaha.u knoe what? 
betol2 ta sangka yang dy stalk blog org..haha
ade nama baru untuk awak:
pak cikk skodeng!
haha
tapi hari nih, da nak masuk hostel.
sdeh sgat..tapi dun't worry blog nih, akan diupdate setiap hari..haha
tgokklah..
erm,, hey..
but, satu je saya tanak awak buad!
tolong alert!
jangn text sy masa awak tgah tuisyen
study is the first!
saya tanak husband tanam ubi!
haha
*bajet dy na kawen ngn aku!
kita kan da janji na pegy u yang sama!
so, study hard la syg!
org takmo dy gagal dlm hidupp..
haha.. takpe dy kan pandai.. org tahu dy pandai.. so, janji kita tuh, kita mesti tunaikan.. usaha untuk itu!
oke? erm,,
psssst: saya sukasayanggilagila kat awak! dan saya akan ckp bnda nih,, hari2..
oke?
dy ckp: "takpe, yang penting, dy syg org"
u knoe what? yes, true, i love u gilababi but,, awak bukan milik sy lagi. oke? bnda nih perlu sy engat sampai bila2..
err,, OFF TO SCIPP
daa <3

thanx fer lending ur eyes

Read more...

Thursday, January 26, 2012

single but unavailable :)

| | 0 comments

haha.. physically.. yes! i'm single.. lalaala
mentally : not! i'm not single! bhahaha
conclusion: physical + mental : i'm single but unavailable. hahahaha
aku syg dy lagy kott!
mr.C..sorry fer upseting u ..
bukan org tak syg dye..org syg.. tapii org lebih selesa mcm nihh,, ta kapel.. teman istimewa.. haha
pak cikk! istimewa la sgat! pppuihh! haha..
tahu tak,, bile kita mcm nih,, kita lebih mngenali.. hahah
awak mmg da berubah..
more matured :) i like it! 
more than u like it.
i love u more than u love me.. kot! haha
tu pun kalu dy syg org..bhaha
jiwang pylakk.. pak cikk.. dengar ekk,, 
saya sukasayanggilagila kat awak!

thanx fer lending ur eyes

Read more...

Wednesday, January 25, 2012

hidup sekarang

| | 0 comments

well,, hidup sekarang, a little bit change la of coz ann,,
yelah dah bertukar status kan,
tapyy,, ade baiknya tukar status nih,, bnda yang masa dalam tempoh kapel kita tak berani na ckp,, sumenye terkeluar..
haha.. baru aku tahu, dy jeles ngn aku punya ex.. haha
dulu tyme kapel, ta penah2 dy ckp dy jeles..haha
tyme kapel sbelom tidoe je dy ckp dy syg aku, tapi lepas dah bertukar status nih,, dy ckp dy syg aku, per minit.. whoa!
haha.. lepas tuhh menarik lagi,, sebelom nih,, takdelah dy ckp ape2 pasal hubungan aku ngn laki laen, bff ke, ex ke.. tapi sekarang dah pandai jeles..dan pandai mengungkpkan.. haha
dia semakin matang dalam hal ni.. whoa! loike!
haha.. fer da tyme being aku rasa dy ta perasan lagy aku dah tak kerap ckp yang aku syg dye,,bukan aku tak syg.. tapi.. ye lah..aku takut aku leka, aku lupa yang kami bukan seperti dulu lagy..
yupp,, bnda nihh yang aku kene slalu simpan dalm otak! dy bukan hak aku lagy.. dan dy ada hak untuk menerima org laen dalam hidopp dy.. same goes to me.. but,,
aku dah ckp.. takde org laen afta dye.. except fer my jodohh.. so, no kapel anymore except with him once again, kalau ade jodohh..
haha..:'(
tak sangka bnda nih berlaku terlalu pantas.. yupp,, i'm deadly in love with him.. haha :'(
fer him::
u knoe what? i love u yesterday,now and forever..
you're the best.
never be replaced..
i love damn very much!..

thanx fer lending ur eyes

Read more...

ending :(

| | 0 comments

haha.. kisah chenta aku dah tamat. korang bila lagy.. fer sure still kukuh kan?
haha
aku pon tanak bnda nih happen lae, tapi yelah2 semuanya tak mngizinkan untuk kami teruskan bnda nih, tapi dy yang terakhir.. tu yang aku janji kat diri aku n janji ngn dye.. takkn penah jumpa laki yang sama mcm dy:
caring
sweet
undestanding
handsome.. (haha, tak penah2 puji dy.. da clash baru na puji)
bersabar
tak panas baran
tolerated
urm,, dye ade sume tuhh,, mane na cekau laki laen macm ni,, haih! soryy ehh kalau ade terasa hati ngn org slama ni, org syg dye gila2.. urm,,
org act tanak semua nihh,, tapi we have to kan?
takpelahh..maybe dah bukan jodoh kita,, ada jodoh,, tak kemana punya.. 
mr.C, awk ckp, awk dah start syg gila kat org kan?
masa nk clash..
ehh22..bukan clash..choi2..sorry2.bertukar status,
awk asek ckp,, org syg dy,
org syg dye,
org nk sgat ckp, org syg dy jugak! tapi orng takot,, org tak sanggup nk lepas dy..
at the end, kita bertukar status jugak kan?
sbb kita bertukar ni? hanya kita yang tahu..kan? takde benci2.. 0-0..
haha..:'(

erm,, awk tnye, boleh tak teruskan panggil sy syg although lepas bertukar status nih, sy takot act, 
takot sy salah anggap kat awk, mnyatakan awak still sy punya,, tapi sy betul2 ta kesah sume tuh.. oke?
hurm,, still love u, till ever..<3

thanx fer lending ur eyes

Read more...

Thursday, January 19, 2012

forth former

| | 0 comments

hoho:)
life as forth former!
gilagilagila
bilogy
+math
physics
chemy
urm,, biology yang paling susah kot!!
gila aku!
hoh!!
urm,, tapi ann.. all this while.. aku tak penah pon perasan satu budak nih.. comel gila kot!
haih!
da setahun lebih kot dy kat sekolah tu, tapi baru perasan.. haha.. dulu mcm biase2 je.. tapi entahlah.. haha :)
biasalah form 4 ann? takde bebanan akedemik sgad walaupun pd hakikatnya memng nk maty blaja. haha
oke2.. dah meraban.. 
haha:D
kbye:)

thanx fer lending ur eyes

Read more...

About Me

My photo
erm,, not much n least.. fifteen single:P REALLY HATE UNPROFESSIONAL FOLLOWERS:) ape yang ade dalam blog neh,, panas dari lubuk jiwa raga bakul sy sendiri so,,jangan ciplak! behave urself <3

tuan tanah

tuan tanah

cikk unpurfect
gua syg dye.. lu nak dy? lu kasi gua mati dulu la!

Proud to be

Proud to be
scippianz

this crew <3

shout out loud :)

bestie

bestie
cikk fafa

bff fer lyfe

bff fer lyfe
kamee

heartbeat

heartbeat
meera

sunshine

sunshine
thirah

cinta haty

cinta haty
putput

budak-budak comel :)

Powered by Blogger.
 
 

perfectly unperfect | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top