love isn't about loving the PERFECT person, it's about loving the UNPERFECT person PERFECTLY <3

Thursday, December 22, 2011

alhamdulillah

| |

alhamdulillah..
i got what i want,
memg,, ta sume org dapt ape yang diinginkan, tapi pastinya tuhan dah mnciptakn yang lebih baik ntok kita,
this tyme aku ade rezeki lebih sikit, tuhan bagy aku dpt str8 A's,
lumayanlah, dapat gembirakan haty mak bapak..
itu yang aku mahu
hurmm,
walaupun result kiteorang takde lah bgos sgd, tapy lumayanlah.. boleh berdiri setanding dgn org lain kan?
hurm,, extreme!
kita dah buat yg trbaik kan?
aku bangga jadi sebahagian dary korang! aku sayang korang!
jom teruskan hidup!
haha :D

0 comments:

go-top

About Me

My photo
erm,, not much n least.. fifteen single:P REALLY HATE UNPROFESSIONAL FOLLOWERS:) ape yang ade dalam blog neh,, panas dari lubuk jiwa raga bakul sy sendiri so,,jangan ciplak! behave urself <3

tuan tanah

tuan tanah

cikk unpurfect
gua syg dye.. lu nak dy? lu kasi gua mati dulu la!

Proud to be

Proud to be
scippianz

this crew <3

shout out loud :)

bestie

bestie
cikk fafa

bff fer lyfe

bff fer lyfe
kamee

heartbeat

heartbeat
meera

sunshine

sunshine
thirah

cinta haty

cinta haty
putput

budak-budak comel :)

Powered by Blogger.
 
 

perfectly unperfect | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top