love isn't about loving the PERFECT person, it's about loving the UNPERFECT person PERFECTLY <3

Saturday, January 28, 2012

pakk cik

| | 0 comments

haha :) pak cikk! 
awakk bce sy punya post? malumalu
haih! tak sangka la pulak sy ade stalker yang setia..
hahaha.u knoe what? 
betol2 ta sangka yang dy stalk blog org..haha
ade nama baru untuk awak:
pak cikk skodeng!
haha
tapi hari nih, da nak masuk hostel.
sdeh sgat..tapi dun't worry blog nih, akan diupdate setiap hari..haha
tgokklah..
erm,, hey..
but, satu je saya tanak awak buad!
tolong alert!
jangn text sy masa awak tgah tuisyen
study is the first!
saya tanak husband tanam ubi!
haha
*bajet dy na kawen ngn aku!
kita kan da janji na pegy u yang sama!
so, study hard la syg!
org takmo dy gagal dlm hidupp..
haha.. takpe dy kan pandai.. org tahu dy pandai.. so, janji kita tuh, kita mesti tunaikan.. usaha untuk itu!
oke? erm,,
psssst: saya sukasayanggilagila kat awak! dan saya akan ckp bnda nih,, hari2..
oke?
dy ckp: "takpe, yang penting, dy syg org"
u knoe what? yes, true, i love u gilababi but,, awak bukan milik sy lagi. oke? bnda nih perlu sy engat sampai bila2..
err,, OFF TO SCIPP
daa <3

thanx fer lending ur eyes

Read more...

Thursday, January 26, 2012

single but unavailable :)

| | 0 comments

haha.. physically.. yes! i'm single.. lalaala
mentally : not! i'm not single! bhahaha
conclusion: physical + mental : i'm single but unavailable. hahahaha
aku syg dy lagy kott!
mr.C..sorry fer upseting u ..
bukan org tak syg dye..org syg.. tapii org lebih selesa mcm nihh,, ta kapel.. teman istimewa.. haha
pak cikk! istimewa la sgat! pppuihh! haha..
tahu tak,, bile kita mcm nih,, kita lebih mngenali.. hahah
awak mmg da berubah..
more matured :) i like it! 
more than u like it.
i love u more than u love me.. kot! haha
tu pun kalu dy syg org..bhaha
jiwang pylakk.. pak cikk.. dengar ekk,, 
saya sukasayanggilagila kat awak!

thanx fer lending ur eyes

Read more...

Wednesday, January 25, 2012

hidup sekarang

| | 0 comments

well,, hidup sekarang, a little bit change la of coz ann,,
yelah dah bertukar status kan,
tapyy,, ade baiknya tukar status nih,, bnda yang masa dalam tempoh kapel kita tak berani na ckp,, sumenye terkeluar..
haha.. baru aku tahu, dy jeles ngn aku punya ex.. haha
dulu tyme kapel, ta penah2 dy ckp dy jeles..haha
tyme kapel sbelom tidoe je dy ckp dy syg aku, tapi lepas dah bertukar status nih,, dy ckp dy syg aku, per minit.. whoa!
haha.. lepas tuhh menarik lagi,, sebelom nih,, takdelah dy ckp ape2 pasal hubungan aku ngn laki laen, bff ke, ex ke.. tapi sekarang dah pandai jeles..dan pandai mengungkpkan.. haha
dia semakin matang dalam hal ni.. whoa! loike!
haha.. fer da tyme being aku rasa dy ta perasan lagy aku dah tak kerap ckp yang aku syg dye,,bukan aku tak syg.. tapi.. ye lah..aku takut aku leka, aku lupa yang kami bukan seperti dulu lagy..
yupp,, bnda nihh yang aku kene slalu simpan dalm otak! dy bukan hak aku lagy.. dan dy ada hak untuk menerima org laen dalam hidopp dy.. same goes to me.. but,,
aku dah ckp.. takde org laen afta dye.. except fer my jodohh.. so, no kapel anymore except with him once again, kalau ade jodohh..
haha..:'(
tak sangka bnda nih berlaku terlalu pantas.. yupp,, i'm deadly in love with him.. haha :'(
fer him::
u knoe what? i love u yesterday,now and forever..
you're the best.
never be replaced..
i love damn very much!..

thanx fer lending ur eyes

Read more...

ending :(

| | 0 comments

haha.. kisah chenta aku dah tamat. korang bila lagy.. fer sure still kukuh kan?
haha
aku pon tanak bnda nih happen lae, tapi yelah2 semuanya tak mngizinkan untuk kami teruskan bnda nih, tapi dy yang terakhir.. tu yang aku janji kat diri aku n janji ngn dye.. takkn penah jumpa laki yang sama mcm dy:
caring
sweet
undestanding
handsome.. (haha, tak penah2 puji dy.. da clash baru na puji)
bersabar
tak panas baran
tolerated
urm,, dye ade sume tuhh,, mane na cekau laki laen macm ni,, haih! soryy ehh kalau ade terasa hati ngn org slama ni, org syg dye gila2.. urm,,
org act tanak semua nihh,, tapi we have to kan?
takpelahh..maybe dah bukan jodoh kita,, ada jodoh,, tak kemana punya.. 
mr.C, awk ckp, awk dah start syg gila kat org kan?
masa nk clash..
ehh22..bukan clash..choi2..sorry2.bertukar status,
awk asek ckp,, org syg dy,
org syg dye,
org nk sgat ckp, org syg dy jugak! tapi orng takot,, org tak sanggup nk lepas dy..
at the end, kita bertukar status jugak kan?
sbb kita bertukar ni? hanya kita yang tahu..kan? takde benci2.. 0-0..
haha..:'(

erm,, awk tnye, boleh tak teruskan panggil sy syg although lepas bertukar status nih, sy takot act, 
takot sy salah anggap kat awk, mnyatakan awak still sy punya,, tapi sy betul2 ta kesah sume tuh.. oke?
hurm,, still love u, till ever..<3

thanx fer lending ur eyes

Read more...

Thursday, January 19, 2012

forth former

| | 0 comments

hoho:)
life as forth former!
gilagilagila
bilogy
+math
physics
chemy
urm,, biology yang paling susah kot!!
gila aku!
hoh!!
urm,, tapi ann.. all this while.. aku tak penah pon perasan satu budak nih.. comel gila kot!
haih!
da setahun lebih kot dy kat sekolah tu, tapi baru perasan.. haha.. dulu mcm biase2 je.. tapi entahlah.. haha :)
biasalah form 4 ann? takde bebanan akedemik sgad walaupun pd hakikatnya memng nk maty blaja. haha
oke2.. dah meraban.. 
haha:D
kbye:)

thanx fer lending ur eyes

Read more...

About Me

My photo
erm,, not much n least.. fifteen single:P REALLY HATE UNPROFESSIONAL FOLLOWERS:) ape yang ade dalam blog neh,, panas dari lubuk jiwa raga bakul sy sendiri so,,jangan ciplak! behave urself <3

tuan tanah

tuan tanah

cikk unpurfect
gua syg dye.. lu nak dy? lu kasi gua mati dulu la!

Proud to be

Proud to be
scippianz

this crew <3

shout out loud :)

bestie

bestie
cikk fafa

bff fer lyfe

bff fer lyfe
kamee

heartbeat

heartbeat
meera

sunshine

sunshine
thirah

cinta haty

cinta haty
putput

budak-budak comel :)

Powered by Blogger.
 
 

perfectly unperfect | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top