love isn't about loving the PERFECT person, it's about loving the UNPERFECT person PERFECTLY <3

Saturday, December 17, 2011

kezen

| |


sepupu aku act,
interesred in him? hmm, maybe?
love him? of coz, dy kan sepupu aku,
fall in love with him? not!
mane boleh jatoh cnta ngn sepupu lah..
org kata kalau kawen dgn sepupu, dpt anak cacat,, betol ke?
haha.. maybe yes, maybe not.. sume tuh kan suratan.. tapy..
aku tak mo lah jatoh cinta ngn sepupu.. cm sh*t je.
simpang malaikat 44..
haih! sepupu ni mcm abng, kakak, adeq je kot!
kan? haha
takdelah.. tadikk family pak long ngn mak long datang rumah..
habis satu family datang..
maklong paklong ade 12 anak..
8 cucu..then of coz lah tadikk penuh rumah!
haih! dengan anak sepupu yang nakal2. notty.. hurm,, aku nk tgokk tv pon susah..
dorang maen ps..
aku nk on9, dorang nk online! last2! dorang kuar maen bola..
tinggallah org yang sygkan lemak je lam rumah..
orng2 nya adalah..
of coz lah aku enn..
then,
and,,
hurm cakap2 toh..
baru trengat yang abe eddy nihh just finish his spm lah dat day..
aku pon oh, so how's exam?
dy jawab..
gitu lah..haha
tgah hepy layan cite hindi..tibe2 maklong datang!
cepatlah pack barang! nk balik dah
aku muka poyo..
yang laen2! haaah?cepatnya!
then maklong ckp agy..
yelah..cepat siket..
k.mirah ckp..gilah balik.. sape nk balik.. org tanak agy..
then yang lain2 ckp..like!! thumbs up!
aku.. blurr je..
tanak kasi dorang balik..tapy takkn nk sujud pohon takyah balik enn? so, redha je lah..
haish! tak lepas lagy kot rindu kat dorang..dorang datang kejap je. kejap sgad..at least balik lah malam ni enn?
datang kol 1, kol 4 da nak balik.. haih!
tolong lah.. nk kata keje.. takde keje pon!
arggh! susah lah nk jumpa dorang balik..
oke2.. dah2 la jiwang..dorang dah balik pon.. tadikk dorang ajak gi rumah dorang, tanak..ckp result lah apa lah.. pembohongn semata2..act, malu! nk pegy sgad! kalau hal amek result tak susah pon, rumah dorang kat p.puteh dah! haha
bialah..dorang pon da balik enn..
saba jelah.. at least,, da jumpa kan..
hurm :(

0 comments:

go-top

About Me

My photo
erm,, not much n least.. fifteen single:P REALLY HATE UNPROFESSIONAL FOLLOWERS:) ape yang ade dalam blog neh,, panas dari lubuk jiwa raga bakul sy sendiri so,,jangan ciplak! behave urself <3

tuan tanah

tuan tanah

cikk unpurfect
gua syg dye.. lu nak dy? lu kasi gua mati dulu la!

Proud to be

Proud to be
scippianz

this crew <3

shout out loud :)

bestie

bestie
cikk fafa

bff fer lyfe

bff fer lyfe
kamee

heartbeat

heartbeat
meera

sunshine

sunshine
thirah

cinta haty

cinta haty
putput

budak-budak comel :)

Powered by Blogger.
 
 

perfectly unperfect | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top