love isn't about loving the PERFECT person, it's about loving the UNPERFECT person PERFECTLY <3

Saturday, January 28, 2012

pakk cik

| |

haha :) pak cikk! 
awakk bce sy punya post? malumalu
haih! tak sangka la pulak sy ade stalker yang setia..
hahaha.u knoe what? 
betol2 ta sangka yang dy stalk blog org..haha
ade nama baru untuk awak:
pak cikk skodeng!
haha
tapi hari nih, da nak masuk hostel.
sdeh sgat..tapi dun't worry blog nih, akan diupdate setiap hari..haha
tgokklah..
erm,, hey..
but, satu je saya tanak awak buad!
tolong alert!
jangn text sy masa awak tgah tuisyen
study is the first!
saya tanak husband tanam ubi!
haha
*bajet dy na kawen ngn aku!
kita kan da janji na pegy u yang sama!
so, study hard la syg!
org takmo dy gagal dlm hidupp..
haha.. takpe dy kan pandai.. org tahu dy pandai.. so, janji kita tuh, kita mesti tunaikan.. usaha untuk itu!
oke? erm,,
psssst: saya sukasayanggilagila kat awak! dan saya akan ckp bnda nih,, hari2..
oke?
dy ckp: "takpe, yang penting, dy syg org"
u knoe what? yes, true, i love u gilababi but,, awak bukan milik sy lagi. oke? bnda nih perlu sy engat sampai bila2..
err,, OFF TO SCIPP
daa <3

0 comments:

go-top

About Me

My photo
erm,, not much n least.. fifteen single:P REALLY HATE UNPROFESSIONAL FOLLOWERS:) ape yang ade dalam blog neh,, panas dari lubuk jiwa raga bakul sy sendiri so,,jangan ciplak! behave urself <3

tuan tanah

tuan tanah

cikk unpurfect
gua syg dye.. lu nak dy? lu kasi gua mati dulu la!

Proud to be

Proud to be
scippianz

this crew <3

shout out loud :)

bestie

bestie
cikk fafa

bff fer lyfe

bff fer lyfe
kamee

heartbeat

heartbeat
meera

sunshine

sunshine
thirah

cinta haty

cinta haty
putput

budak-budak comel :)

Powered by Blogger.
 
 

perfectly unperfect | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top