love isn't about loving the PERFECT person, it's about loving the UNPERFECT person PERFECTLY <3

Saturday, March 10, 2012

kau

| |

kau bajett ape sial? kau bajet aku datang kat kau baleq ke?
sorry! sorry! n sorry!
aku milik org dan aku syg org yang aku miliki..
paham tak? kalau kau engat aku buat baek ngn kau sbb aku nk kau baleq, kau silap. sorry..
bukan aku cari kau. kau cari aku. oke? aku tak kesah kau nk cari aku what so ever,,
 tapi tolong jngn putar belitkan fakta yang mngatakan aku yang terhegeh2..
tolong! aku tersangatlah tak suka. 
benda neh tak spatotnya jadikk canni kau tahu?
kau bahagia dah kan? so, tolonglah jngn kata yang bukan2 kat aku..aku siyesly tak suka..
bukan aku tak suka kau datang kat aku stoly moly ngn aku.. tapi aku tak suka bila kau dah oke baleq.. kau ckp aku terhegeh2.. aku pon ade perasaan jugak lah bhai! oke? aku tersgatlah kecewa ngn kau!
#kbye!

0 comments:

go-top

About Me

My photo
erm,, not much n least.. fifteen single:P REALLY HATE UNPROFESSIONAL FOLLOWERS:) ape yang ade dalam blog neh,, panas dari lubuk jiwa raga bakul sy sendiri so,,jangan ciplak! behave urself <3

tuan tanah

tuan tanah

cikk unpurfect
gua syg dye.. lu nak dy? lu kasi gua mati dulu la!

Proud to be

Proud to be
scippianz

this crew <3

shout out loud :)

bestie

bestie
cikk fafa

bff fer lyfe

bff fer lyfe
kamee

heartbeat

heartbeat
meera

sunshine

sunshine
thirah

cinta haty

cinta haty
putput

budak-budak comel :)

Powered by Blogger.
 
 

perfectly unperfect | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top