love isn't about loving the PERFECT person, it's about loving the UNPERFECT person PERFECTLY <3

Wednesday, January 25, 2012

hidup sekarang

| |

well,, hidup sekarang, a little bit change la of coz ann,,
yelah dah bertukar status kan,
tapyy,, ade baiknya tukar status nih,, bnda yang masa dalam tempoh kapel kita tak berani na ckp,, sumenye terkeluar..
haha.. baru aku tahu, dy jeles ngn aku punya ex.. haha
dulu tyme kapel, ta penah2 dy ckp dy jeles..haha
tyme kapel sbelom tidoe je dy ckp dy syg aku, tapi lepas dah bertukar status nih,, dy ckp dy syg aku, per minit.. whoa!
haha.. lepas tuhh menarik lagi,, sebelom nih,, takdelah dy ckp ape2 pasal hubungan aku ngn laki laen, bff ke, ex ke.. tapi sekarang dah pandai jeles..dan pandai mengungkpkan.. haha
dia semakin matang dalam hal ni.. whoa! loike!
haha.. fer da tyme being aku rasa dy ta perasan lagy aku dah tak kerap ckp yang aku syg dye,,bukan aku tak syg.. tapi.. ye lah..aku takut aku leka, aku lupa yang kami bukan seperti dulu lagy..
yupp,, bnda nihh yang aku kene slalu simpan dalm otak! dy bukan hak aku lagy.. dan dy ada hak untuk menerima org laen dalam hidopp dy.. same goes to me.. but,,
aku dah ckp.. takde org laen afta dye.. except fer my jodohh.. so, no kapel anymore except with him once again, kalau ade jodohh..
haha..:'(
tak sangka bnda nih berlaku terlalu pantas.. yupp,, i'm deadly in love with him.. haha :'(
fer him::
u knoe what? i love u yesterday,now and forever..
you're the best.
never be replaced..
i love damn very much!..

0 comments:

go-top

About Me

My photo
erm,, not much n least.. fifteen single:P REALLY HATE UNPROFESSIONAL FOLLOWERS:) ape yang ade dalam blog neh,, panas dari lubuk jiwa raga bakul sy sendiri so,,jangan ciplak! behave urself <3

tuan tanah

tuan tanah

cikk unpurfect
gua syg dye.. lu nak dy? lu kasi gua mati dulu la!

Proud to be

Proud to be
scippianz

this crew <3

shout out loud :)

bestie

bestie
cikk fafa

bff fer lyfe

bff fer lyfe
kamee

heartbeat

heartbeat
meera

sunshine

sunshine
thirah

cinta haty

cinta haty
putput

budak-budak comel :)

Powered by Blogger.
 
 

perfectly unperfect | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top