love isn't about loving the PERFECT person, it's about loving the UNPERFECT person PERFECTLY <3

Tuesday, March 13, 2012

budak

| |

haha :D tadikk kat rumah sepupu aku.. tgah ramai2 nih,, tgah pihak pngantin pompuan datang nihh..
tgah aku kalut2 amek gamba nihh,, tiba2 rasa ade org tarik2 baju..aihh! anak sapa pulak nihh.. 
silap org ke hape..
aduss! tgok2 budak laki.. comell je.
dia buat muka sememeh kat aku..aku ni. dah pehal budak ni.. tak jumpa cari mak ke?
aku pon bertinggung lah.. tanya..
"apesal syg? ta jumpa cari mak ke?"
budak tu geleng..aku haih! bisu ape budak nihh.. haha.. dia then tunjuk2 kat aku punya cam.. eh? apesal pulak..
aku pon buat andaian.. budak ni nk amek gamba ke? aku ckp..
"oke, duduk situ diam2..akak amek gamba eh?"
tahu dia buat ape? dia senyum! buat muka seposen..hadoii.. budak ni nk jadi model ke hape..
haha lepas amek gamba ckp2 ngn dia
tanya nama ape? dia ckp..
aus.. aku ni? ape? aus..
aku: firdaus?
dia angguk.. alalala comel je..
haha.. tanye lgi.. berapa umo?
dia tunjuk tangan ..ahaha
keciknya lime tahun
adoii! sedang2 bercakap tuhh.. abg dia datang!
"ehem2..nk amek adeq boleh?"
aku pon macm..haa? oh.. oke2..

oke,, tak mo cite dah afta that.. sbb dah tak de pape dah jadikk..

::budakk tuhh::





haha.. gamba abg dia? takde2

0 comments:

go-top

About Me

My photo
erm,, not much n least.. fifteen single:P REALLY HATE UNPROFESSIONAL FOLLOWERS:) ape yang ade dalam blog neh,, panas dari lubuk jiwa raga bakul sy sendiri so,,jangan ciplak! behave urself <3

tuan tanah

tuan tanah

cikk unpurfect
gua syg dye.. lu nak dy? lu kasi gua mati dulu la!

Proud to be

Proud to be
scippianz

this crew <3

shout out loud :)

bestie

bestie
cikk fafa

bff fer lyfe

bff fer lyfe
kamee

heartbeat

heartbeat
meera

sunshine

sunshine
thirah

cinta haty

cinta haty
putput

budak-budak comel :)

Powered by Blogger.
 
 

perfectly unperfect | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top