love isn't about loving the PERFECT person, it's about loving the UNPERFECT person PERFECTLY <3

Wednesday, January 25, 2012

ending :(

| |

haha.. kisah chenta aku dah tamat. korang bila lagy.. fer sure still kukuh kan?
haha
aku pon tanak bnda nih happen lae, tapi yelah2 semuanya tak mngizinkan untuk kami teruskan bnda nih, tapi dy yang terakhir.. tu yang aku janji kat diri aku n janji ngn dye.. takkn penah jumpa laki yang sama mcm dy:
caring
sweet
undestanding
handsome.. (haha, tak penah2 puji dy.. da clash baru na puji)
bersabar
tak panas baran
tolerated
urm,, dye ade sume tuhh,, mane na cekau laki laen macm ni,, haih! soryy ehh kalau ade terasa hati ngn org slama ni, org syg dye gila2.. urm,,
org act tanak semua nihh,, tapi we have to kan?
takpelahh..maybe dah bukan jodoh kita,, ada jodoh,, tak kemana punya.. 
mr.C, awk ckp, awk dah start syg gila kat org kan?
masa nk clash..
ehh22..bukan clash..choi2..sorry2.bertukar status,
awk asek ckp,, org syg dy,
org syg dye,
org nk sgat ckp, org syg dy jugak! tapi orng takot,, org tak sanggup nk lepas dy..
at the end, kita bertukar status jugak kan?
sbb kita bertukar ni? hanya kita yang tahu..kan? takde benci2.. 0-0..
haha..:'(

erm,, awk tnye, boleh tak teruskan panggil sy syg although lepas bertukar status nih, sy takot act, 
takot sy salah anggap kat awk, mnyatakan awak still sy punya,, tapi sy betul2 ta kesah sume tuh.. oke?
hurm,, still love u, till ever..<3

0 comments:

go-top

About Me

My photo
erm,, not much n least.. fifteen single:P REALLY HATE UNPROFESSIONAL FOLLOWERS:) ape yang ade dalam blog neh,, panas dari lubuk jiwa raga bakul sy sendiri so,,jangan ciplak! behave urself <3

tuan tanah

tuan tanah

cikk unpurfect
gua syg dye.. lu nak dy? lu kasi gua mati dulu la!

Proud to be

Proud to be
scippianz

this crew <3

shout out loud :)

bestie

bestie
cikk fafa

bff fer lyfe

bff fer lyfe
kamee

heartbeat

heartbeat
meera

sunshine

sunshine
thirah

cinta haty

cinta haty
putput

budak-budak comel :)

Powered by Blogger.
 
 

perfectly unperfect | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top