love isn't about loving the PERFECT person, it's about loving the UNPERFECT person PERFECTLY <3

Saturday, November 26, 2011

silap eye and mitchi story

| |

haa,, todei onwards, aku akn bagy korang silap mate n story!
akan dupdate pade stiap hari kalau takde aral melintang menegak mendatar kay?
haha
okey, cubaan pertama!

silap mata:
something-from-heart.blogspot.com     
 okey, firstly, take a look!
tgok kat titik pusat dy,,
tgokk lame2..
ape yang korang akan nampak?
haha..
okey, success!
kalau jadik.
anda pemerhati yang baik lah,kalau tak, sorry to say,
okey..try again, :)

this is da mitchi story fer todei :)

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
Pegang kuat2 ye nekk.... 【ツ】
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

Udin hendak menghantar neneknya yang sakit ke klinik dengan menaiki motor.

Udin: Mari la naik nek, pegang kuat-kuat yea..nanti jatuh!

Nenek: Iya lah, nenek pegang kuat-kuat la nie...

Udin: Jangan lupa pegang kuat-kuat yea nek!!! (kata Udin lagi mengingatkan)

Nenek: Iya, nenek dah pegang kuat-kuat la nie, takut sangat.

Udin: Ok, kalau begitu kita berangkat ya, nek.

Udin lalu 'merempit' motornya, lalu terdengar benda jatuh BUUAAAAKKKK!!!!!

Udin terperanjat, lalu menoleh ke belakang, dan ternampak si nenek terjatuh dari motornya.

Udin: Lah kenapa boleh jatuh gak nie, nek?!! Nenek tak pegang kuat-kuat agaknye?

Nenek: Nenek dah pegang kuat-kuat dah tadi!!!!

Udin: Nenek pegang kat mana?

Nenek: Pagar rumah.

Udin: "$%^&(#....."

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

haha :)
okey lahh. jadikan blog ini rutin anda :)

0 comments:

go-top

About Me

My photo
erm,, not much n least.. fifteen single:P REALLY HATE UNPROFESSIONAL FOLLOWERS:) ape yang ade dalam blog neh,, panas dari lubuk jiwa raga bakul sy sendiri so,,jangan ciplak! behave urself <3

tuan tanah

tuan tanah

cikk unpurfect
gua syg dye.. lu nak dy? lu kasi gua mati dulu la!

Proud to be

Proud to be
scippianz

this crew <3

shout out loud :)

bestie

bestie
cikk fafa

bff fer lyfe

bff fer lyfe
kamee

heartbeat

heartbeat
meera

sunshine

sunshine
thirah

cinta haty

cinta haty
putput

budak-budak comel :)

Powered by Blogger.
 
 

perfectly unperfect | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top